Markkinointipäällikkö

Haemme Labqualitylle markkinointipäällikköä vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme näkemyksellistä ja aikaansaavaa markkinointipäällikköä vastaamaan Labqualityn ulkoisen laadunarvioinnin, konsultointi-, koulutus- sekä sertifiointipalvelujen markkinoinnista. Kanssamme pääset tekemään työtä merkityksellisellä toimialalla laadukkaan ja luotettavan laboratoriolääketieteen, terveydenhuollon ja terveysteknologian edistämiseksi.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden Suomen johtavassa sosiaali- ja terveyshuollon laatuun keskittyneessä asiantuntijaorganisaatiossa. Työtäsi teet vahvassa yhteistyössä liiketoimintojen vetäjien kanssa sekä Labqualityn ilmeestä ja materiaalien visuaalisesta toteutuksesta vastaavan markkinointisuunnittelijan kanssa. Pääset työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alamme huipputuotteiden ja palveluiden kanssa. Tehtävässäsi vastaat toimitusjohtajalle.

Labqualityn markkinointipäällikkönä tehtäviäsi ovat markkinoinnin toimenpiteiden suunnittelu, toteutus ja jatkuva kehittäminen. Edustat liiketoimintojen ohjausryhmissä markkinointia, ja seuraat aktiivisesti tuloksia ja raportoit niistä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin kanssa luoden monipuolisia tapoja tavoittaa organisaatioiden päättäjät ja muut sidosryhmät. 

Olet kaupallista taustaa omaava idearikas markkinoinnin ammattilainen. Hahmotat hyvin strategisia kokonaisuuksia, mutta nautit myös tehtävien toteuttamisesta ja loppuunsaattamisesta. Perinteisempien markkinointikanavien lisäksi dataohjattu markkinointi ja digitaalinen sisältömarkkinointi ovat sinulle tuttuja. Arvostamme myös toimialatuntemusta. Työskentelytavoiltasi olet tavoitteellinen, aktiivinen ja tottunut toimimaan asiantuntijaorganisaation eri sidosryhmien kanssa. 

Uudelta markkinointipäälliköltä toivomme:

  • tehtävään soveltuvaa (kaupallista) koulutusta
  • 5+ vuoden kokemusta b2b-markkinoinnista, mielellään terveysteknologian, laadun, laboratoriolääketieteen ja/tai sosiaali-ja terveydenhuollon alalta
  • kokemusta digitaalisesta markkinoinnista ja sisältömarkkinoinnista
  • itsenäistä työskentelyotetta ja kehitysmyönteistä asennetta
  • hyviä projektijohtamis- ja yhteistyötaitoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Labqualityn toimitusjohtaja Juha-Pekka Nuutinen, p. 040 828 3210, jp.nuutinen@labquality.valudata.fi.

Täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.1.2021. Pyydämme liittämään mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Pin It on Pinterest

Jaa sivu