Vieritutkimuspäivä lähestyy – lue Synlabin Virpi Turpeisen kokemuksista koulutuspäivästä

Valtakunnallinen Vieritutkimuspäivä järjestetään taas syksyllä 11.11.2021 virtuaalisena. Päivän aikana kurkistetaan kentän kulisseihin. Millaisissa toimintaympäristöissä vieritutkimuksia tehdään ja mitkä erityispiirteet näissä paikoissa täytyy ottaa huomioon. 

Yksi Vieritutkimuspäivän puhujista on Synlabin vieritutkimuskoordinaattori Virpi Turpeinen. Kysyimme Virpiltä hänen kokemuksiaan ja ajatuksiaan koulutuspäivästä.

”Vieritutkimuspäivillä tulee aina, työkokemuksesta riippumatta, hyviä ajatuksia, vinkkejä ja näkökulmia. Koulutuspäivä on aina myös hyvä paikka verkostoitua ja tavata tuttuja sekä kollegoita.”, Virpi sanoo. Hän myös suosittelee ottamaan yhteyttä päivän aikana luennoitsijoihin sekä paikalla oleviin eri firmojen edustajiin, jos jokin asia jää askarruttamaan.

Virpin  puheenvuoro koulutuspäivässä käsittelee vieritestauksessa ilmeneviä ongelmia erilaisten käytännön tapausten kautta. Toiminnassa ilmenee ajoittain haasteita laitteiden, tulostasojen ja esimerkiksi kontrollien kanssa. Näitä Virpin mukaan ratkotaan yhdessä asiakkaan ja Synlabin POC-tiimin välillä. Tarvittaessa otetaan yhteyttä laitevalmistajiin. Asiakkaiden puolelta kysymyksiä arjen haasteisiin tulee useilta terveydenhuollon ammattilaisilta, kuten laboratoriohoitajilta, bioanalyytikoilta, sairaanhoitajilta, terveydenhoitajilta sekä lähi- ja perushoitajilta.  ”Teemme myös usein moniammatillista yhteistyötä normaalin toiminnan sekä ongelmatilanteiden parissa”, toteaa Virpi.
 
Tule mukaan päivittämään tietosi sekä jakamaan kokemuksiasi Virpin ja muiden alan ammattilaisten kanssa. 

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu