Vauhtia vieritutkimuksiin 10.11.2017 – ilmoittaudu mukaan!

Onko sokeriarvon mittaaminen sormesta yksinkertaista? Mitä uutta kuuluu akuuttihoidon tutkimuksiin ja päivystyksen pikakokeisiin? Ollaanko vieritestaussuositusta päivittämässä? Ovatko potilaan itse tekemät etätestit luotettavia ja mihin kaikkialle etänäytteenotto on laajentumassa? Tulevatko molekyylitestit vierianalytiikkaan?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Labqualityn suositussa Valtakunnallisessa vieritutkimuspäivässä, joka järjestetään seuraavan kerran Paasitornissa Helsingissä perjantaina 10.11.2017. Saat visioita siitä, mihin laboratorioanalytiikka on lähiaikoina menossa, miten digitalisoituminen vaikuttaa käytännön vieritutkimustyön kehittymiseen ja näet, mitä hyviä käytäntöjä kollegoillasi on eri puolella Suomea. Kouluttajina ovat alan suomalaiset huippuasiantuntijat.

Valtakunnallinen vieritutkimuspäivä on tarkoitettu kaikille laboratorio-, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille, jotka tekevät työssään pikatestejä ja muita vieritutkimuksia, kuten CRP, EKG, glukoosi, HbA1c, INR, spirometria jne. Koulutus sopii erinomaisesti myös laadunhallinnan vetäjille, vieritutkimustoiminnan kouluttajille sekä koordinaattoreille. Ole edelläkävijä: tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu koulutukseen jo tänään!

HUOM! Vieritutkimuspäivään ilmoittautuneet saavat Labqualityn suositun vieritutkimuspassin maksutta! Lue lisää vieritutkimuspassista.

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu