Toimitusjohtaja Mia Lindströmin kongressitervehdys

Helmikuussa se on taas täällä: Labquality Days!

Kongressimme on meille ehkä parasta herkkua heti joulun jälkeen. Olemme äärettömän innoissamme, että voimme jälleen kerran tavata teitä Helsingin Messukeskuksessa hienojen luentojen ja mahtavan fiiliksen ympäröimänä. Teemme tapahtumaa koko henkilöstömme voimin, ja olen henkilökohtaisesti iloinen siitä, että mahdollistamme yhdessä tapahtuman vuosi toisensa jälkeen aina rima aiempaa korkeammalle asetettuna.

Kongressihan on kuin kesämorsian, jotain vanhaa, jotain uutta ja vähän vielä sinistäkin…
Leikki sikseen, vaikka oheinen kyllä pitää hyvin paikkansa. Tapahtuman perusrungon muodostavat jo vuosikymmeniä kantaneet laboratoriolääketieteen luennot, joita olemme viime vuosina maustaneet mm. työhyvinvoinnin ja laatujohtamisen teemoilla. Pari viime vuotta salin on täyttänyt SOTE-paneelimme ja kuinka ollakaan, nyt helmikuussa aihe on osuvaakin osuvampi: Sote tulee – vai tuleeko? Siinäpä vasta kysymys!

Olemme ehdottomasti ajan hermolla Terveysteknologia-ohjelmakokonaisuudessa, jossa pääset tutustumaan virtuaalisairaalan saloihin. Lisäksi torstain avausluennossa IBM Nordicin lääketieteellinen johtaja kertoo Watson Healthcaren maailmanvalloituksesta. Olemme kutsuneet mukaan diagnostiikan kuumimpia startup-yrityksiä, joihin pääset tutustumaan ensimmäistä kertaa Startup Village -oheistapahtumassa.

Lisäksi näyttelyalueella on tietenkin tiivis keskustelu alan yritysten ja omien verkostojen kanssa käynnissä. Torstai-iltana heitämme sitten kannat kattoon ja biletämme Ressun&Jussin kanssa. Kunhan vaan sammutetaan valot ajoissa, jotta päästään virkeinä kohti perjantain avausta, onhan aiheena erittäin mielenkiintoinen Diagnostic Pathways.

Toivottavasti mahdollisimman monen junat ja koneet suuntaavat Helsinkiin helmikuussa, ja voimme tarjota teille vuoden parhaan koulutustapahtuman. Jälleen kerran.

Ja huom! Vielä ehdit ilmoittautua Early Bird-hintaan! Ilmoittaudu tästä.

Tutustu myös muihin tapahtumiin Labquality Days 2018 -kongressin uuteen uutiskirjeeseen tästä ja tilaa se omaan sähköpostiisi.

Lämpimästi tervetuloa

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu