Osallistu vieritutkimuspäivään

Valtakunnallinen vieritutkimuspäivä järjestetään 13.11.2019 jälleen Helsingin Paasitornissa. Aamupäivällä ohjelmassa on luentoja vieritutkimusten tulevaisuudesta, tukilaboratorion roolista sekä kokemuksia vieritutkimuskoordinaattorin työpäivästä. Iltapäivän käytännönläheisissä luentoaiheissa tarkastellaan mitä kaikkea vieritutkimuksen tekijän tulisi huomioida ottaessaan vieritutkimusnäytettä ja arvioidessaan tulosten luotettavuutta.

Vieritutkimuksien kirjo on laaja ja niitä tehdään mitä erilaisimmissa työympäristöissä: päivystyksessä, työterveyshoitajan vastaanotolla, neuvoloissa, hoivayksiköissä – vain joitain mainitaksemme. Koulutuspäivän tavoitteena on luoda vuoropuhelua kaikkien vieritutkimusten tekemiseen, suunnitteluun ja laatuun liittyvien henkilöiden välillä. Uskomme, että yhteisen keskustelun kautta pääsemme kohti samaa päämäärää eli laadukasta vieritestausta.

Puhujina Vieritutkimuspäivässä ylihoitaja Minna Ylönen Turusta, prosessivastaava Leila Muukkonen HUSLABista sekä erikoistutkija Salla Kiiskinen THL:stä. Omasta arjestaan kertovat muun muassa vieritutkimuskoordinaattorit Reetta Aitasalo ja Päivikki Alastalo.

Tutustu tarkemmin koko ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.

Tervetuloa päivittämään tietojasi alan ajankohtaisista aiheista suosittuun koulutukseen!

 

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu