Nähdään Laboratoriolääketiedepäivillä!

Kerro ajatuksesi LabScalasta ja voita upea bluetooth-kaiutin!

Tervetuloa vierailemaan näyttelyosastollamme Laboratoriolääketiede ja näyttely -tapahtumassa Helsingissä 6.-7.10.2022. Keräämme risuja ja ruusuja sekä kehitysehdotuksia, joiden avulla voimme tehdä LabScala-ohjelmasta entistä paremman. Kaikkien osallistujien kesken arvomme kolme JBL:n bluetooth-kaiutinta.

Voit halutessasi osallistua myös LabScalan uusien toimintojen kehittämiseen ilmoittautumalla testaajaksi. Lähetämme testaajille aika ajoin kuvia ja linkkejä LabScalan uusista toiminnoista ja pyydämme heitä kertomaan mielipiteensä eri vaihtoehdoista tai toiminnoista. Testaajaksi ilmoittautuneilta ei edellytetä muuta kuin avointa mieltä ja kiinnostusta osallistumaan kehittämiseen.

Ilmoittaudu testaajaksi tästä >>

Labquality Days

Tule näyttelyosastollemme myös tutustumaan Labquality Days 2023 -tapahtuman ohjelmaan ja ota oma mukaan työpaikallesi! Labquality Daysin ohjelma sisältää alan huippuasiantuntijoiden luentoja ja puheenvuoroja liittyen laboratoriolääketieteeseen, terveysteknologiaan ja lääkinnällisiin laitteisiin sekä asiakas- ja potilasturvallisuuteen. Tällä kertaa tapahtuman ytimessä ovat kestävä kehitys ja tulevaisuuteen varautuminen.

Lue lisää tapahtuman verkkosivuilta >>

Uusi CRP Blue -kontrolli

Labquality esittelee CRP-kontrollin joka on suunniteltu erityisesti vieritestilaitteille. Kontrolliliuos on värjätty siniseksi, mikä helpottaa näytteen havaitsemista. Kysy lisää ja tilaa ilmainen testinäyte: info@labquality.valudata.fi.

Nähdään Marina Congress Centerissä!

Pin It on Pinterest

Jaa sivu