Moodi 40 vuotta – maksuton näköislehti julkaistu

Tutustu nyt tästä maksutta odotettuun Moodin 40-vuotisjuhlanumeron näköislehteen verkkosivuillamme. Mukana mm. Moodin ensimmäisen päätoimittajan haastattelu sekä syväluotaavia katsauksia laboratorioalan menneiltä vuosikymmeniltä. Mukana myös mielenkiintoisia tulevaisuusvisioita, kuten Startup Health Euroopan johtaja Aki Koivistoisen sekä Sitran projektijohtaja Tuula Tiihosen ajatuksia terveydenhuollon digitalisaatiosta suomalaisessa sote-tulevaisuudessa.

Neljäkymmentä vuotta sitten ensimmäisten joukossa maailmalla kliinisten laboratorioiden laadunarvioinnin aloittanut Labquality Oy julkaisi Moodin, Suomen laboratoriolääketiedealan ensimmäisen asiakaslehden. Nykyään Moodi on Suomen suurin ja suosituin laboratorioalan ammattilehti, joka sisältää runsaasti myös muita poikkitieteellisiä sosiaali- ja terveydenhuollon uutisia.

Moodin 1.6. ilmestyneessä painetussa 40-vuotisjuhlanumerossa käydään läpi mm. suositun asiakas- ja ammattilehden ensi askeleita, Suomen diagnostiikka-alan teollisuuden historiaa sekä kurkistetaan sosiaali- ja terveydenhuollon digitaaliseen tulevaisuuteen sekä startup-yritysten tämänhetkisiin näkymiin. Kirjoittajina on Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon huippuasiantuntijoita.

Labquality Oy:n julkaisema Moodi on Suomen suurin ja suosituin laboratorioalan ammattilehti. Vuodesta 1977 ilmestyneen lehden ytimen muodostavat tieteelliset artikkelit, joita kirjoittavat Suomen tunnetuimmat terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaiset. Moodi lähetetään lähes kaikkiin suomalaisiin kliinisiin laboratorioihin sekä sosiaali- ja terveydenhuollon päättäjille. Lehti ilmestyy neljästi vuodessa.

Moodi ilmestyi maksuttomana näköislehtenä 15.6.2017 täällä. Voit myös tilata Moodin kotiisi tästä.

Lisätiedot

Labqualityn viestintäjohtaja, Moodin päätoimittaja Sari Krappe, p. 040 562 0040

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu