Minna Kankainen asiakaspalvelupäälliköksi

Bianalyytikko, YAMK Minna Kankainen on aloittanut Labqualityn asiakaspalvelupäällikkönä. Hän on toiminut aiemmin hyvin monipuolisissa työtehtävissä eri sairaalalaboratorioissa HUSLABissa. Minna valmistui myös viime vuonna Health Business Management -koulutusohjelmasta (YAMK).

Labquality oli Minnalle yrityksenä tuttu etukäteen, niin asiakkaan kuin opiskelijan näkökulmasta. Jo opiskeluaikana opiskelijaryhmän mukana Labqualityssa vieraillessaan Minnalle oli tullut sellainen tunne, että tänne hän haluaa töihin. ”Ja nyt olen täällä! Mahtavaa! Onhan Labquality aivan uniikki tämän alan työpaikka Suomessa,” hän nauraa.

Asiakaspalvelupäällikkönä Minnan päätehtävänä on nelihenkisen asiakaspalvelutiiminne vetäminen ja monikanavainen asiakaspalvelutyö. Minnan vastuulla ovat erityisesti suomalaiset laboratorioasiakkuutemme. Merkittävä osa työnkuvaa on myös erilaissa tapahtumissa mukana oleminen. Heti alkuun Minna pääsikin oikeaan tulikokeeseen: mukaan sekä Dubain valtavaan Medlab Middle East -tapahtumaan että Labquality Dayseille – saman viikon aikana. ”Dubaissa tapahtuman mittakaava oli valtava. Oli mielenkiintoista päästä tapaamaan kansainvälisiä asiakkaitamme sekä luoda uutta verkostoa. Kiva oli todeta, että vaikka toiminnan laajuus saattaa skaalautua kansainvälisesti hyvinkin eri lailla, on silti arjessa pohdittavat asiat kaikilla ihan samoja”, hän toteaa.

Vaikka yritys ja sen tuotteet ovatkin tulleet aiemmin tutuiksi, on Labqualityn toiminnan laajuus päässyt silti yllättämään. Juuri tähän liittyykin Minnan ensimmäinen tavoite uudessa työssään. ”Ihan aluksi haluan ottaa tämän laajan kokonaisuuden kunnolla haltuun. Joka päivä asiakkaiden ja kollegoiden kanssa keskustellessa opin paljon uutta,” hän sanoo. Myös Labqualityn asiakaspalvelun jatkuva kehittäminen on hänelle tärkeä prioriteetti. ”Jos jotain voisin toivoa, niin sitä, että asiakkaamme antaisivat meille rohkeammin palautetta, kertoisivat tarpeitaan sekä kehitysideoitaan.” Ilman vuoropuhelua toiminnan kehittäminen on vaikeaa, hän lisää.

Energiaa työhön Minna tankkaa vapaa-ajalla crossfitsalilla. ”Olen ihan hurahtanut crossfittiin!” Kisatavoitteita em. lajien suhteen Minnalla ei kuulemma silti ole. ”Liikunta on minulle paras tapa nollata ajatukset. Työasiat unohtuvat, kun koittaa selvitä rankasta treenistä,” hän nauraa. Sitten puhelin taas soi. Minna nostaa mikrofonikuulokkeet päähänsä ja alkaa juttelemaan asiakkaamme kanssa. ”Labquality. Kuinka voin auttaa?”

Toivotamme Minnan lämpimästi tervetulleeksi labqualitylaisten tiimiin!

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu