Labquality tuo markkinoille uuden Regulatory Essentials in Health Tech -koulutuskokonaisuuden

 

Labqualityn uusi Regulatory Essentials in Health Tech -koulutuskokonaisuus on oivallinen valinta kaikille uusille terveysteknologian alan toimijoille, jotka haluavat kattavan katsauksen alan regulaatioihin. Koulutuskokonaisuuden avulla on myös helppo päivittää tietämystä ja oppia lisää parhaista käytännöistä tuotteiden turvallisuuden ja suorituskyvyn osoittamiseksi.

Regulatory Essentials in Health Tech -koulutuskokonaisuus (11 x 2.5 h) on suunnattu kaiken kokoisille terveysteknologian yrityksille, jotka haluavat nostaa regulaatio-osaamisen yhdeksi yrityksen menestystekijöistä. Sääntelyn ja vaatimusten riittävä ymmärrys projektien varhaisessa vaiheessa nopeuttaa tuotteen markkinoille saattamista. Labqualityn Entries, digitaalinen työkalu, tukee oppimista ja helpottaa sovellettavien vaatimusten sekä ohjeistusten tunnistamista.


✔ Kattavuus. Regulatory Essentials in Health Tech -koulutuskokonaisuus tarjoaa osallistujille kattavan koulutuspaketin, jonka avulla voi hankkia perustiedot ja taidot terveysteknologian keskeisimmistä regulaatioista sekä päivittää osaamista niiltäkin alueilta, jotka eivät ole tähän mennessä kuuluneet työnkuvaan.

✔ Monipuolisuus. Kurssilla on mukana osallistujia eri taustoilta, yliopistojen innovaatiotiimeistä kehittyneempien yritysten työntekijöihin ja useilta terveysteknologian aloilta, edustaen niin perinteisempiä laitteita ja diagnostiikkaa kuin ohjelmistoja ja mobiilisovelluksia.

✔ Vuorovaikutus. Luentojen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä kouluttajalle ja kuulla esimerkkejä regulaation ja sääntelyn soveltamisesta terveysteknologian eri alueille.

✔ Digitaaliset työkalut. Kurssin aikana tutustutaan myös Entries -digipalveluun, jonka kysymyspatterien avulla voi selvittää oman tuotteen tai tuoteidean luokitteluun ja sovellettavan riskiluokan mukaista sääntelyä, standardeja ja ohjeistusta. Osallistujille on vapaa pääsy Entries -työkalun käyttöön.


Osallistu Regulatory Essentials in Health Tech koulutuskokonaisuuteen oppiaksesi tai kerrataksesi sääntelyä sekä vaatimuksia lääkinnälliselle laitteelle tai diagnostiikalle alkuvaiheen kehitystyöstä aina post-market vaiheeseen saakka.

 

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu