Labquality Oy ostaa Lean Entries Oy:n vahvistaakseen konsultointipalvelujaan

Labquality Oy ostaa enemmistön Lean Entries Oy:n osakekannasta. Lean Entries on suomalainen startup-yritys, jonka innovatiivinen digitaalinen palvelualusta Entries yhdistettynä terveysteknologian sääntelyosaamiseen ja koulutustarjontaan vahvistavat Labquality Oy:n palvelutarjoomaa.

Terveysteknologian saattaminen markkinoille vaatii merkittäviä resursseja ja jokaisella alan innovaatiolla on edessään runsaasti säädöksiä, joihin on vastattava menestyksekkäästi. Entries-alusta ja sen ympärille rakennettu palvelukonsepti tarjoavat nopean ja helpon tavan vauhdittaa lääkinnällisten laitteiden innovaatioiden ja uusien tuotteiden markkinoille tuloa. Entries auttaa terveysteknologian kehittäjiä ja startup-yrityksiä lisäämällä tehokkaasti näiden säädösosaamista ja siten edelleen kehittämään elinkelpoisia ja turvallisia ratkaisuja terveydenhuollon kansainvälisille markkinoille.

Yrityskaupan myötä Labquality vahvistaa asemaansa terveydenhuollon ja terveysteknologian laatutalona ja suunnannäyttäjänä.

– Lean Entries istuu täydellisesti Labqualityn tuote- ja palveluportfolioon. Heidän mukanaan tuoma digitaalinen kärki ja muovautuva alusta Entries mahdollistavat konsultoinnin ja palvelujen laajemman ja monipuolisemman tarjonnan Labqualityn nykyisille ja uusille asiakkaille. Voimme tarjota vuosissa mitattavia ajansäästöjä pelkästään Suomen kokoisessa terveysteknologian kentässä ja tehostaa näin alan kasvua. Muovautuvaa digitaalista alustaa eivät myöskään rajoita toimialojen rajat, toteaa Labquality Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Nuutinen.

Yrityskaupan jälkeen Lean Entries Oy:n toiminta jatkuu osana Labquality Oy:tä.

– Labquality-perheeseen liittyminen avaa Lean Entriesille kasvumahdollisuuksia ja uusia asiakkuuksia
kansainvälisesti. Terveysteknologian ja laboratoriodiagnostiikan sääntely ja tietomäärä muotoutuu entistä kevyemmin Entries-alustalle, kun voimavaranamme ovat Labqualityn kokeneet asiantuntijat. Tavoittelemme digitaalista tarjontaa, jossa viikkojen työt tiivistyvät minuuteiksi ja alan valmistajat pääsevät paneutumaan tehokkaasti kaikkein haastavimpiin aiheisiin Labqualityn asiantuntijoiden kanssa, kertoo Heikki Pitkänen, joka vastaa Lean Entries liiketoiminnasta ja jatkaa yrityksen osakkaana. Järjestely ei vaikuta yhtiön asiakassuhteisiin, yhteistyökumppanuuksiin eikä henkilöstön asemaan.

Lisätietoja:
Juha-Pekka Nuutinen
Toimitusjohtaja, Labquality Oy
040 828 3210 / jp.nuutinen@labquality.valudata.fi

 


Labquality Oy
Labquality on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon laadun suunnannäyttäjä. Edistämme potilasturvallisuutta kehittämällä laboratoriolääketieteen, sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkinnällisten laitteiden laadunhallintaa. Vuonna 1971 perustettu Labquality on puolueeton ja ainoa toimija Suomessa, joka tarjoaa laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalveluja yksinomaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Meillä on tällä hetkellä yli 7000 asiakasta ympäri maailman. Labqualityssa työskentelee 70 henkilöä ja lisäksi verkostoomme kuuluu lähes 200
sosiaali- ja terveydenhuollon, laboratoriolääketieteen sekä laadun ammattilaista. Olemme osa kotimaista CorGroup-konsernia, johon kuuluvat mm. Coronaria- ja Silmäasema konsernit.

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu