Labquality Oy liittyi Sailabin jäseneksi edistämään terveysteknologia-alan äänen kuulumista

Labquality Oy liittyi Sailab – MedTech Finland ry:n jäseneksi. Tämä mahdollistaa Labqualitylle tiiviimmän terveysteknologia-alan uudistuvan sääntelyn aktiivisen seuraamisen ja mahdollisuuden osallistua vaikuttamistyöhön. Sailab on Suomalaisten terveysteknologiayritysten edunvalvonta- ja vaikuttajajärjestö.

– Sailabin jäsenyys antaa meille hyvän pohjan tiivistää yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa, toteaa Labqualityn Medical Development Manager Mika Siitonen.

Sailabin jäsenyys tehostaa terveysteknologia-alan uudistuvan sääntelyn aktiivista seuraamista ja mahdollistaa osallistumisen alan vaikuttamistyöhön. Labquality haluaa olla mukana viemässä eteenpäin viestiä laadukkaan ja luotettavan terveysteknologian roolista terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä.

Lisäksi Sailab-jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden alan yritysten väliseen tiiviimpään yhteistyöhön, sillä Suomen terveysteknologiaklusterin kilpailukyvyn ja terveysteknologian laatuajattelun edistäminen onnistuu parhaiten yhteistyössä muiden kanssa.

‒ Lisäksi Labqualitylle terveysteknologiaratkaisujen ympäristöystävällisyys ja kestävyys ovat tärkeitä asioita ja tahdomme edistää vastuullisuusnäkökulmia yhdessä jäsenyritysten kanssa, Siitonen toteaa.

Lue lisää >> https://www.sailab.fi/uutiset/2021/02/labquality_mukaan/

 


Sailab – MedTech Finland ry:n tavoitteena on, että potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille voidaan tarjota turvallisia, laadukkaita ja innovatiivisia terveysteknologian ratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita, joilla jokaisesta eurosta saadaan enemmän terveyttä.

Sailab – MedTech Finland ry on mukana kehittämässä suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa, hankintoja, edistämässä innovaatioita, kilpailua ja yritysten välistä yhteistyötä sekä vaikuttamassa lainsäädäntöön ja toimialan kehittymiseen.

https://www.sailab.fi/

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu