Labquality Days lipunmyynti on avautunut – varmista paikkasi alan ykköstapahtumassa

Suomen suurin terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvä tapahtuma Labquality Days avautuu helmikuussa virtuaalisesti.  Verkkotapahtuman ohjelmassa korostuvat laboratoriotyöskentelyn kehittyvät menetelmät ja diagnostiikka, terveydenhuollon uudet teknologiat sekä sote-palveluiden riskien- ja laadunhallinta. Lipunmyynti on tapahtumaan on nyt avautunut!

Tapahtuman ohjelmassa on laaja kattaus alan ajankohtaisia aiheita. Puheenvuoroja on muun muassa laboratoriotutkimusten laadusta, laboratoriolääketieteen erikoisalojen ajankohtaisista aiheista, terveysteknologiasta, lääkinnällisistä laitteista, uusien tuotteiden lanseerauksesta markkinoille sekä potilasturvallisuudesta ja laatujohtamisesta. Puhujina ovat muun muassa vanhempi asiantuntija Eeva Broberg (EU:n tautienehkäisy- ja valvontakeskus ECDC), emeritusprofessori Timo Kouri (HUSLAB), lääkinnällisten laitteiden regulaatioon erikoistunut lakimies Erik Vollebregt (Axon) ja oikeustieteiden tohtori, dosentti Jyri Paasonen (Itä-Suomen yliopisto).

Covid-19-virus nousee yhdeksi keskeiseksi aiheeksi ohjelmassa, ja sitä käsitellään erityisesti tähän mennessä saatujen oppien näkökulmasta.  THL:n johtava asiantuntija Carita Savolainen-Kopra esittelee puheenvuorossaan THL:n roolia ja tehtäviä koronapandemian aikana. Turun yliopiston virusopin professori Ilkka Julkunen puolestaan kertoo immuunivasteiden kehittymisestä koronainfektiossa. HUSLABin sairaanhoitaja Heidi Trög käy läpi, miltä Covid-19-näytteenotto näytti Nordlabissa näytteenottajan silmin.

 

Labquality Days tarjoaa tuhdin tietopaketin ajankohtaista asiaa

Suomen johtavaa terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvää Labquality Daysiä kehitetään pitkäjänteisesti vastaamaan alan tarpeita.

– Labquality Daysin ohjelma koostuu kolmesta pääteemasta, jotka tarjoavat ajankohtaista tietoa laboratoriossa ja teollisuudessa työskenteleville sekä laadun, teknologian ja sääntelyn parissa toimiville. Olemme iloisia, että olemme saaneet tapahtuman puhujiksi alojensa huippuasiantuntijoita. Tapahtuma järjestetään ensi helmikuussa virtuaalisesti, mikä mahdollistaa ohjelmaan palaamisen vielä kolmen kuukauden ajan tapahtuman päätyttyä, toteaa Labqualityn toimitusjohtaja Juha-Pekka Nuutinen.

Labquality Days on Suomen suurin terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvä ammattitapahtuma. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran virtuaalisesti 11.–12.2.2021. Tapahtuman järjestää Labquality Oy. 

Labquality Days 11.-12.2.2021 – varmista paikkasi ja varaa lippusi tapahtumaan >>

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu