Labquality Days 2022 siirretään huhtikuulle

Vuoden 2022 Labquality Days -tapahtuma siirretään koronatilanteen ja sen tuomien kokoontumisrajoitusten takia. Haluamme järjestää laadukkaan tapahtuman, joka on terveysturvallinen kaikille osallistujille, joten järjestämme tapahtuman 20.–21. huhtikuuta 2022.

Liput, jotka on ostettu alkuperäiseen 10.–11. helmikuuta 2022 järjestettävään tapahtumaan, päivitetään automaattisesti ja voit osallistua niillä huhtikuun tapahtumaan.

Jos et voi osallistua tapahtumaan 20.–21. huhtikuuta, ota yhteyttä sähköpostitse koulutus@labquality.valudata.fi. Voit peruuttaa osallistumisesi kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen tilaisuutta maksutta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, ja alle viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista veloitamme 100 % osallistumismaksun. Peruutus tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen koulutus@labquality.valudata.fi

Seuraamme koronatilannetta tarkasti ja noudatamme ajankohtaisia rajoituksia, jotta voimme järjestää mahdollisimman terveysturvallisen tapahtuman.

Lue ajantasaisimmat tiedot tapahtuman omilta verkkosivuilta www.labqualitydays.fi

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu