Labquality Days 2020 on uudistunut mutta silti tuttu

Labquality Days -kongressi kerää helmikuussa jälleen Messukeskukseen suuren joukon terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen ammattilaisia. Kongressiohjelma koostuu neljästä päälinjasta:

  • kehittyvä laboratorio
  • kehittyvä terveydenhuolto
  • laatutieto hyötykäyttöön sekä
  • kansainvälinen ohjelmalinja

Näiden teemojen alle on rakennettu perinteiset laboratoriodiagnostiikan erikoisalasessiot, laatutyötä tekeville omat luentokokona sekä ajankohtaisia luentoja terveydenhuollon toimintamalleista. Labquality Daysin koko ohjelma julkaistaan syyskuussa viikolla 38 ja samalla aukeaa myös lipunmyynti. Kansainvälisen ohjelmalinjan sisältö on julkaistu toukokuussa. Tutustu kansainväliseen ohjelmaan.

Tapahtumasta vastaavan koulutuspäällikkö Päivi Burakoffin mukaan kongressi on vuonna 2020 entistä kansainvälisempi ja ajankohtaisempi. ”Olemme hakeneet ohjelmaan uusia näkökulmia perinteisiin, tutumpiin aihepiireihin, sekä koittaneet nostaa mukaan myös alan uusimpia trendejä ja ns. kuumia perunoita,” hän toteaa. Yksi kiinnostava ja varmasti keskustelua herättävä aihe otetaan käsittelyyn ensimmäisen päivän paneelikeskustelussa, jossa pureudutaan näytteenottajien tulevaisuuteen.

Kongressia on uudistettu muutenkin. Tapahtumajärjestelyissä ja -viestinnässä korostuvat vuonna 2020 digitaalisuus ja modernit viestintäratkaisut. Näiden kautta halutaan palvella kongressivieraita entistä paremmin ja tarjota ajantasaisempaa tietoa nopeammin. ”Tämän lisäksi haluamme tapahtumanjärjestäjänä ottaa askeleen ekologisempaan ja vastuullisempaan suuntaan siirtymällä lähes paperittomaan kongressiin,” sanoo Labqualityn viestintäpäällikkö Nanna Shemeikka. ”Kaiken kehityksen pohjalla on kongressikävijöiltä saatu palaute, jonka pohjalta olemme tehneet linjauksia niin ohjelmaan kuin järjestelyihin,” summaavat Nanna ja Päivi.

Labquality Daysin osana on jälleen myös messunäyttely, joka on vuonna 2020 entistä laajempi. Näyttelypaikkojen myynti aukeaa elokuussa viikolla 34. Tarjolla on osastojen lisäksi paljon hyvää digitaalista näkyvyyttä, joten yritysten kannattaa olla valppaana myynnin alkaessa. Parhaat paikat menevät nopeasti!

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu