Keski-Pohjanmaan maakunnalle Soitelle:lle myönnettiin laaduntunnustus ensimmäisenä Suomessa

Sosiaali- ja terveydenhuollon laatuohjelman (SHQS) mukaisia laaduntunnustuksia myönnettiin yhteensä neljälle organisaatiolle perjantaina 16.maaliskuuta pidetyssä SHQS- työryhmän kokouksessa.

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite:lle myönnettiin ensimmäisenä Suomessa maakuntatasoinen laaduntunnustus. Soite-kuntayhtymän tunnuslause on ”Ihminen keskiössä”. Tuon tunnuslauseen ja perusperiaatteen ympärille tiivistyy koko keskipohjalainen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän perusajatus. Jäsenkuntia Soite-kuntayhtymässä on kymmenen, joiden yhteenlaskettu väestöpohja on noin 78 000 henkilöä, mutta käytännössä Soite-kuntayhtymään kuuluva erikoissairaanhoidon osa, Keski-Pohjanmaan keskussairaala, on lähin päivystävä sairaala noin 200 000 asukkaalle.

Laaduntunnus myönnettiin myös Salon kaupungin vanhuspalveluille. Salon kaupungin vanhuspalvelut muodostuvat palveluohjauksesta, ikäkeskustoiminnasta, kotona asumista tukevista palveluista ja ympärivuorokautisesta hoidosta.

Kuusamossa sijaitsevalle Seviset Oy:lle myönnettiin myös laaduntunnustus. SEVISET Oy on kuusamolainen hoivapalveluyritys, joka tuottaa asumis- ja hoiva- palveluita, kotisairaanhoitoa, jalkojenhoitoa sekä fysioterapiaa.

JST Solum Oy on Jyväskylässä toimiva asumispalveluita tuottava yritys, jonka toiminnan tarkoituksena on tuottaa monipuolisia ja laadukkaita aikuispsykiatrian kuntouttavia asumispalveluita Jyväskylän kaupungille ja Keski-Suomen maakuntaan. Toiminta käsittää neljä palvelukotia aikuispsykiatrian asiakkaille erilaisiin kuntoutuksellisiin tarpeisiin, sekä asiakkaan kotiin tehtäviä kotikäyntejä. Sosiaali- ja terveysalan työyhteisöille tarjotaan lisäksi koulutus- ja työnohjauspalveluita.

Labquality onnittelee lämpimästi kaikkia laaduntunnustuksen saaneita!

 

 

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu