Esittelyssä Labquality PRO – asiantunteva koulutuspalvelu

Tiesithän, että Labquality on suunnannäyttäjä myös sosiaali- ja terveysalan koulutuksissa?

Labquality on lanseerannut syksyllä 2021 Labquality PRO -koulutuspalvelun, joka tuottaa vaikuttavia, laadukkaita ja monipuolisia koulutuspalveluita sosiaali- ja terveydenhuollon parissa työskenteleville. Labquality PRO -koulutusten avulla hiot ammatillista osaamistasi alan rautaisten ammattilaisten ohjaamana.

Vuonna 2021 järjestimme yli 100 Labquality PRO -koulutusta, joista noin puolet oli räätälöityjä asiakkaan tarpeiden mukaan. 93 % koulutuksissa kävijöistä suosittelisi koulutuksiamme muille. Vuonna 2022 järjestämme yli 70 avointa koulutusta, joihin voit tutustua täällä.

Mistä Labquality PRO -palvelu rakentuu?

Koulutukset järjestetään ketterällä Labquality PRO verkko-oppimisalustalla, joka tarjoaa monipuolisia koulutusmuotoja ja mahdollistaa koulutuksiin osallistumisen etänä. Oppimisalusta toimii hyvin myös mobiililaitteilla.

Monipuolinen koulutustarjonta kattaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden laadunhallinnan, osaamisen ylläpidon sekä teknologian moniulotteisen säädösviidakon unohtamatta laboratorion laadunhallinnan eri palasia.

Asiantuntevat kouluttajamme ovat jokainen alansa rautaisia ammattilaisia. Pidämme myös tästä arvosta tiukasti kiinni ja riman korkealla, jotta voimme tarjota mahdollisimman sisältörikkaita ja laadukkaita koulutuksia sekä inspiroivia oppimiskokemuksia.

Labquality PRO -koulutusten sisältö on aina tarkoin mietitty, suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu. Meille on erittäin tärkeää tuottaa koulutuksia, jotka tuovat osallistujille laadukasta, käyttökelpoista ja konkreettista oppia, jota voi hyödyntää koulutuksen jälkeen työelämässä. Tämä on arvolupauksemme kaikille koulutuksiin osallistujille.

Labquality PRO:n monipuolisesta koulutustarjonnasta löydät itsellesi sopivaa koulutusta

Labquality PRO -koulutuksia järjestetään monipuolisesti sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille, kuten laadun asiantuntijoille, laboratorioalan ammattilaisille, kehittämispäälliköille ja lääkinnällisten laitteiden valmistajille.

Koulutuksia järjestetään aiheisiin tutustuville, hiukan perehtyneemmille sekä aiheeseen syvällisesti jo vihkiytyneille. Löydät siis varmasti omaan tasoosi sopivaa koulutusta!

Yksittäisten koulutusten lisäksi järjestämme koulutuskokonaisuuksia ja -sarjoja, joiden avulla voit kehittää osaamistasi ja tietotaitoasi kokonaisvaltaisesti. Regulatory Essentials in Health Tech -koulutussarja on suunniteltu lääkinnällisten laitteiden valmistajille, jotka haluavat tuotteensa tai palvelunsa vauhdilla markkinoille. Tutustu laajaan koulutuskokonaisuuteen, jonka avulla löydät kiihdytyskaistan markkinoille.

Laadukas näytteenotto -koulutuskokonaisuus puolestaan koostuu kuudesta eri koulutuksesta, jotka käsittelevät erilaisia näytteenottotapoja, ja se on suunniteltu kaikille, jotka ottavat näytteitä työssään.

Mikäli organisaationne on harkinnut laatujärjestelmän käyttöönottoa, meillä pääset tutustumaan useisiin eri laadunhallinnan standardeihin, joiden avulla päätöksentekonne on helpompaa. Laadunhallinnan parissa työskenteleville on myös monitasoisesti koulutustarjontaa.

Ainutlaatuisia koulutuksia juuri teidän tarpeisiinne

Jo suunniteltujen koulutusten lisäksi kehitämme ja järjestämme uusi koulutuksia ketterästi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Jos mielessänne on koulutusaihe, jota ei vielä löydy koulutuskalenteristamme, järjestämme uusia koulutuksia mielellämme.

Mikäli kaipaatte yksittäiseen aiheeseen tai hiukan laajempaan kokonaisuuteen liittyvää koulutusta, ole yhteydessä koulutustiimiimme, ja voimme järjestää juuri teille räätälöityjä koulutuksia, jotka sopivat tarpeisiinne ja aikatauluunne.

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu