Days 2020 ohjelma on julkaistu ja lipunmyynti alkanut

Nyt se on vihdoin täällä! Labquality Days 2020 ohjelma on julkaistu ja se on ajankohtaisempi kuin koskaan. Ohjelmasta voit rakentaa juuri sinua kiinnostavan kokonaisuuden niin erikoisaloihin kuin laatutiedon hyödyntämiseen keskittyvistä luennoista. Keskipäivän paneelikeskustelut nostavat rohkeasti esille alan ajankohtaisia näkökulmia. Labquality Days -kongressi järjestetään 6. – 7. helmikuuta 2020 Messukeskuksen Siivessä.


Kaksi päivää ajankohtaista vuoropuhelua

Labquality Days on terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvä huipputapahtuma.Se kokoaa yhteen ammattilaiset ja päättäjät keskustelemaan laboratoriodiagnostiikasta, kehittyvästä terveydenhuollosta sekä kuinka laatutietoa hyödynnetään parhaiten. Päälinjoja on kolme:

  • kehittyvä laboratorio
  • kehittyvä terveydenhuolto ja
  • laatutieto hyötykäyttöön.

Näiden lisäksi ohjelma pitää sisällään myös kansainvälisen ohjelmakokonaisuuden. Ohjelmalinjat rakentuvat useasta erikoisalan kokonaisuudesta ja Suomen suurimmasta diagnostiikka-alan näyttelystä.

Uutena ohjelmassa on oma kaksipäivänen luentokokonaisuus laatutiedon hyödyntämisestä terveydenhuollossa. Lisämaustetta tuodaan terveysteknologian innovaatioiden ja yksilöllisen lääketieteen mielenkiintoisilla luennoilla. Molemmat päivät avaavat alansa huippuasiantuntijat. Yksi kiinnostavimmista luennoista on varmasti torstain keskipäivän paneeli, jossa pureudutaan näytteenottajien tulevaisuuteen. Paneelikeskustelu myös striimataan livenä valtakunnallisesti. Tutustu koko ohjelmaan.

Uudenlainen kongressikokemus

Kongressia on uudistettu paitsi ohjelman, myös tapahtumajärjestelyjen osalta. Monissa ratkaisuissa korostuvat vuonna 2020 digitaalisuus. Näiden kautta halutaan palvella kongressivieraita entistä paremmin ja tarjota ajantasaisempaa tietoa nopeammin. Tämä näkyy kongressivieraalle muun muassa uudenlaisena ilmoittautumiskanavana, jonka kautta esimerkiksi kongressilippu tulostetaan jatkossa itse.

Myös tapahtumaviestintä painottuu entistä vahvemmin digikanaviin. Labquality Days -äppi tulee olemaan merkittävämmässä roolissa ajankohtaistiedotteiden ja luentotietojen jakamisessa. Tällä olemme halunneet tapahtumanjärjestäjänä ottaa myös askeleen ekologisempaan ja vastuullisempaan suuntaan siirtymällä lähes paperittomaan kongressiin. Kaiken kehityksen pohjalla on kongressikävijöiltä saatu palaute, jonka pohjalta olemme tehneet linjauksia niin ohjelmaan kuin järjestelyihin.

Lipunmyynti on nyt alkanut! Hyödynnä nopean varaajan hintaetu, sillä Early bird -hinta on voimassa 30.11.2019 saakka.
Tervetuloa mukaan vuoden huipputapahtumaan! Labquality Days on hieno tilaisuus päästä kuulemaan ajankohtaisia puhujia, kurkata alan tulevaisuuteen sekä verkostoitua ja tavata kollegoita niin Suomesta kuin ulkomailta. Jos haluat olla ajan hermolla, tule Messukeskukseen helmikuussa! Ilmoittautuminen ja hintatiedot.

Löydä ajankohtaisimmat kuulumiset labqualitydays.fi sekä somesta @LabqualityDays ja #LQD2020.

Vastaa

Pin It on Pinterest

Jaa sivu