Osaamisen varmistaminen verkkokursseilla


Labquality Oy:llä on yli 50 vuoden kokemus laadunhallintaan liittyvien palveluiden tuottamisessa. Tuotamme sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille osaamisen varmistamisen verkkokursseja, seminaareja sekä räätälöityjä koulutuksia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

UUTTA! Tilaa maksuton osaamistesti organisaationne koulutustarpeiden selvittämiseksi. LUE LISÄÄ JA TILAA OSAAMISTESTI.

 


 

Peruskoulutus ei aina vastaa nykypäivän työelämän ja työtehtävien vaatimaa osaamistasoa. Yksin täydennyskoulutukseen osallistuminen ei takaa yksilön oppimista, siksi oppiminen tulisi varmistaa, jotta organisaatio voi varmistua yksilöiden riittävästä osaamisen tasosta. Verkkokurssin tarkoitus on nostaa perusosaamisen tasoa. Osaavalla henkilökunnalla varmistetaan potilasturvallisuus ja hoidon laatu.

Palvelumme sisältää kohdennettuja verkkokursseja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille mm. vieritutkimuksiin ja näytteenottoon liittyen. Verkkokurssimme sisältävät täydennyskoulutusosuuden ja tentin. Kursseillamme panostamme sisällön laatuun, rakenteeseen ja oppimiskokemukseen.

Asiakkaitamme ovat kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatiot. Palvelemme muun muassa kotisairaanhoitoa, työterveysyksiköitä, ensihoitoa, vanhuspalveluyksiköitä, neuvoloita ja oppilasterveydenhuolto. Palvelumme toimii myös tukilaboratorio-palveluita täydentävänä osana.

 


Lue lisää verkkokurssiemme hyödyistä alla olevista linkeistä:

Verkkokurssien hyödyt soteorganisaatioille

Lue lisää ja tutustu osaamisen varmistamisen hyötyihin ja etuihin sekä organisaatioille että terveydenhuollon henkilöstön osaamisesta vastaaville henkilöille.

Miksi osaamista tulisi varmistaa ja millä keinoin sitä voi tehdä?

Verkkokurssit - kurssilaisen tietopankki

Täältä löydät käytännön vinkkejä vieritutkimus-verkkokurssien suorittamiseen sekä ajankohtaisen kurssitarjonnan.

Ajankohtaista osaamisen varmistamisesta

Lue viimeisimmät artikkelit, näkökulmat ja mielipiteet aiheesta. Opi ja innostu!


Pyydä organisaatiollesi tarjous Vieritutkimuspasseista tai jatkuvan oppimisen mallista.
Voit myös kysyä aiheesta lisää alla olevan lomakkeen kautta.

 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu