Ilmoita Moodissa

Labquality Oy:n julkaisema Moodi on laboratorioalan ammattijulkaisu. Vuodesta 1977 ilmestyneen lehden ytimen muodostavat tieteelliset artikkelit, joita kirjoittavat Suomen tunnetuimmat terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaiset. Lehdessä kerrotaan terveydenhuollon kehitystrendeistä ja alan tekijöiden kuulumisista unohtamatta Labqualityn monipuolisia laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalveluja.


Tavoita laboratorioalan ammattilaiset – ilmoita Moodissa!

Labqualityn asiakaslehti Moodi on siinä mielessä harvinaisuus, että painetun lehden suosio ei ole vuosien varrella vähentynyt. Päinvastoin! Painetun Moodin levikki on edelleen 2200 kpl, ja sähköisen näköislehden artikkelit tavoittavat Labqualityn aktiivisen sosiaalisen median ansiosta jopa tuhansia ihmisiä. Lehden tavoittamia ammattiryhmiä ovat mm. bioanalyytikot, kemistit, laboratoriolääkärit, mikrobiologit, opiskelijat sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijat.

Ilmoitusasioissa voit olla yhteydessä viestintäpäällikkö Nanna Shemeikkaan puh. 040 718 6855 tai etunimi.sukunimi@labquality.valudata.fi.


Mainostaja – katso Moodin mediakortti 2019

Moodissa julkaisemme ennestään tuttujen laboratorioaiheisten kirjoitusten lisäksi teemallisia poikkitieteellisiä artikkeleita, joissa on aiempaa enemmän mukana sosiaali- ja terveydenhuollon laadun näkökulma. Kerromme kehitystrendejä ja alan asiantuntijoiden kuulumisia unohtamatta Labqualityn laadunarviointi-, sertifiointi- ja koulutuspalveluja.

Vuoden 2019 Moodien teemat ovat:

1. Ilmastonmuutos (ilmestyy viikolla 10 2019)
2. – 3. tuplanumero Teknologia ja tekoäly + Suomi-numero (16.9.2019)
4. Eurooppalainen kehitystyö (ilmestyy 2.12.2019)

Kiinnostuitko? Klikkaa lisätietoja Mediakortista 2019.


Tilaa Spirometriasuositus itsellesi tai yrityksellesi!

Lehteä on mahdollisuus ostaa yksittäiskappaleena sekä isompana painoksena.
Spirometria Moodia on mahdollista tilata myös yrityksenne omalla takakannella.

Tutustu tarkemmin.

 

Pin It on Pinterest

Jaa sivu