Lean Entries

Startupeille, inkubaattoreille ja instituutioille

Lakisääteisten vaatimusten täyttäminen on haastavaa terveysteknologian kehittäjille ympäri maailman. Yhdysvalloissa AdvaMed on todennut:
Terveysteknologian innovaatiot syntyvät merkittävässä määrin alan pienissä yrityksissä ja startupeissa, joiden työ on ratkaisevan tärkeää terveyspalveluiden parantamisessa. Parhainakin aikoina nämä vahvasti tutkimukseen ja kehitykseen panostavat yritykset joutuvat ponnistelemaan löytääkseen tarvittavan rahoituksen ja resurssit navigoidakseen sääntelyn keskellä ja tuodakseen uusia lääkinnällisiä laitteita tai diagnostiikkaa markkinoille.” 

Lean Entries, joka on osa Labqualitya, on luonut yhdistelmän lakisääteisiin vaatimuksiin liittyviä aikaisen vaiheen palveluita, joiden tukemana alueenne startupit ja tutkijatiimit tekevät oikeita valintoja innovaation synnystä lähtien ja säästävät kuukausia matkalla markkinoille.

 

  • Entries-alustalla tarjotut, digitaaliset kiitoradat terveysteknologian säädöksiin auttavat saavuttamaan tietotaidon tason, joka perinteisesti ottaa viikkoja tai kuukausia kehittyä.
    Lue lisää >>
  • Webinaarisarja: Regulatory Essentials in Health Tech auttaa starupeja ja tutkijatiimejä saavuttamaan elintärkeän tietotaidon tason alan lakisääteisistä vaatimuksista. Tämä tietotaito nopeuttaa tuotekehityssyklejä ja kasvattaa mahdollisuuksia myyntilupien saamiseksi, kääntäen vaatimustenmukaisuuden haasteesta yrityksen liiketoiminnan vahvuudeksi.
    Lue lisää >>
  • Valmennussessiot, jotka pidetään startupin tai tutkijatiimin tunnistamista haastavista lakisäädöksiin liittyvistä aiheista. Kun tiimit ovat oppineet yhteisen kielen ja perusteet lakisäädöksistä, vain tunnin tai kahden mittainen yhteinen tilaisuus säädökset tuntevan asiantuntijan kanssa auttaa tiimejä väistämään tyypilliset sudenkuopat ja säästämään kuukausia matkallaan markkinoille.

Tutkijatiimien ja startupien lisäksi nämä kaikki palvelut ovat arvokkaita sopivat myös yritysneuvojille, rahoittajille ja muille alan toimijoille, jotka ovat avainasemassa varmistaakseen aloittavien terveysteknologian alan yritysten kasvun. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Pin It on Pinterest

Jaa sivu